Feestje geven?

Niks is onmogelijk!

Jouw feest wordt een onvergetelijke avond

‘t Viltje is een veelzijdige locatie, waarbij niets te gek is.  Of dat nu is tijdens een bedrijfsfeest op locatie, een surpriseparty of een jubileum in onze zaal, samen maken we het tot een groot succes. 

Zaal huren?

Heb je iets te vieren en wil je dit graag samen met ons doen? Dat kan. Onze feestzaal, die ruimte biedt voor maximaal 500 personen, is te huur voor je eigen, besloten feest. Dus ben je jarig, geslaagd, verloofd, terug van je wereldreis of heb je gewoon zin in een feestje? ‘t Viltje is je ideale locatie!
Alles is bespreekbaar en de mogelijkheden eindeloos!

Feest op locatie?

Wil je graag een onvergetelijke bedrijfsborrel, tuinfeest of bijvoorbeeld een familiereünie op (eigen) locatie organiseren? Ook daar loopt ons personeel warm voor! Kom eens langs om je ideeën te bespreken, dan laten wij zien hoe wij je van A tot Z kunnen ontzorgen.

Deze mensen gingen je voor!

Van der Heijden- Rovers
Feest in de zaal
Lees verder
Op 15 Juli hebben wij Maarten & Sonja van der Heijden ons 25 jarig huwelijksfeest gevierd. De keuze voor ‘ t Viltje was niet zo moeilijk. Prachtige zaal, alle gelegenheid om zelf te versieren, fantastisch personeel en een uiterst ervaren uitbater. Kayl en medewerkers bedankt, voor dit geweldig feest, onze gasten waren lovend over ons feestje we zijn niets tekort gekomen!
Hein en Lenny Verhoeven
Feest in de zaal
Lees verder
Ons trouwfeest was een succes dankzij t Viltje! Kayl is erg behulpzaam. Meerdere malen met ons in de zaal mee gaan kijken & konden tot in detail bespreken hoe we het precies wilden hebben. Hij dacht mee, kwam zelf met leuke ideeën en heeft meegeholpen met het opbouwen van de zaal. Ook de bediening werkte super goed deze avond, niemand kwam iets te kort. Een echte aanrader! KAYL BEDANKT!
Familie Raymakers
Feest op locatie
Lees verder
Wij hebben een onbezorgd, perfect verzorgd feest in onze eigen tuin kunnen vieren met dank aan de geweldige service van ‘t Viltje. Een prettig gesprek vooraf, goede communicatie heeft geresulteerd in een voor ons geweldig feest waaraan niets ontbrak. Alle gasten werden gezien, niemand kwam iets tekort. Aan alles was gedacht, tot in detail, en dat zag je. Vriendelijke en gastvrije bediening. Wij hebben een prachtig feest gehad omdat wij compleet “ontzorgd” werden door de catering en aankleding van ‘ t Viltje op locatie!
Familie Bouwmans - Bouwmans grondwerken Bakel
Feest op locatie
Lees verder
Op 13-3-22 hebben we ons 25 jaar bestaan gevierd. Alles was geheel verzorgd door 't Viltje op locatie bij ons thuis. Allemaal perfect geregeld Goed personeel, mooie gebakjes met logo en bloemetjes op tafel. Het heeft ons veel werk bespaard door alles uit handen gegeven. We zijn zeer tevreden. Bedankt Kayl.
Familie Joosten
Feest in de zaal
Lees verder
Op 14 oktober hebben wij ons 50 jarig jubileum bij ‘t Viltje gevierd. Van te voren prettige gesprekken gevoerd met Kayl. Alles was bespreekbaar. Bij binnenkomst was de zaal versierd en werden we vriendelijk ontvangen. We hebben genoten van een heerlijk diner (complimenten aan de kok). Daarna hebben we een gezellig feest gehad met familie en vrienden. Alles was goed verzorgd en vriendelijke bediening.
Familie Verhoeven
Feest in de zaal
Lees verder
Alles kan en mag en dan ook nog eens meedenken met je. Fantastisch! Mooi feest gehad met heerlijke hapjes en genoeg te drinken. Wat wil je nog meer!?
Familie Beekmans
Feest in de zaal
Lees verder
Op 18-10-21 hebben wij ons 60 jarig huwelijk gevierd bij 't Viltje in Bakel. We hadden heerlijk gegeten en de bediening was vriendelijk. We hebben een onvergetelijke dag gehad en iedereen was heel tevreden Fijn feest. Dankjewel Kayl
Familie Goossens
Feest in de zaal
Lees verder
Wij hebben onze 40-jarige bruiloft mogen vieren bij jullie. Met het bespreken is kayl flexibel en meedenkend met de opzet voor het feest. We zijn niks te kort gekomen, alles was tot in de puntjes goed verzorgdt. Het is echt een aanrader. 'T was in één woord top!
Familie van Ansem
Feest op locatie
Lees verder
Begin september hebben wij in een feesttent thuis ons 50-jarig bedrijfsjubileum gevierd. Wat hebben wij een topfeest gehad met jullie, goed verzorgd, goed personeel, vriendelijk, gezellig, zalige hapjes, de bar met alle soorten drank/cocktails, alles was top!! Communicatie verliep ook soepel en zonder enige problemen. Heerlijk om nergens aan te hoeven denken. Ze zeggen wel eens "een feestje geef je voor een ander en niet voor jezelf", maar met Grand-Café ‘t Viltje sta je alleen maar te feesten en te genieten. Bedankt voor deze onvergetelijke avond
Previous
Next

Contact

De gegevens die je invult in het contactformulier worden gebruikt voor het beantwoorden van je vraag en/of voor het maken van een offerte. Er wordt zorgvuldig omgegaan met je gegevens.

Sfeerimpressie 't Viltje